Jídelní lístek

Studené předkrmy

100g
Rajčata prokládaná mozzarellou a čerstvou bazalkou
Prosciutto s bylinkovým kozím sýrem

    Polévky

0,33l
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
Česnečka se sýrem a křupavým chlebem
Polévka z červené čočky s čerstvou zeleninou a klobáskou

     Teplé předkrmy

100g
Vepřový medailonek s višněmi na salátku
s bylinkovou bagetkou
Grilovaný lilek s kozím sýrem a bazalkou
Husí jatýrko s mandlemi a koňakem, opečená bagetka

        Speciality restaurace

400g
Masový špíz na jemné česnekové omáčce,
 restované brambůrky ve slupce
(V.panenka, kuřecí prsa, kachní játro, slanina,
šalotka, kukuřičný klas, česnek, smetana,)
300g
Pikantní fazole v rozpečeném chlebu
(Fazole, klobása, kukuřice, slanina, červená cibule, fefereny)
200g
Pikantní masová pánev
s bramborovýma lupínkama a sýrem
(V.maso, slanina, červená cibule, pórek, kachní jatýrko,
feferony, červená paprika, eidam)
200g
Labužnická pánev
(Kuřecí prsa, pórek, slanina, mandle, smetana,
brambory pečené ve slupce)
200g
Kapsičky z vepřové panenky
na špekovém zelí s bramboráčky
(V.panenka, kachní jatýrko, zelí, slanina)
600g
Grilované žebírka na černém pivě,
sýrový dip, česneková bagetka
(V.žebírka v pivní marinádě, podávané na prkýnku)

Ryby

300g
Pstruh pečený na rozmarýnu s citrónovým máslem
(Pečený pstruh na grilu s rozmarýnem)
200g
Candát na grilu s jemnou koprovou omáčkou
(Filet z candáta pečený na grilu)
150g
Kapří hranolky s medovou omáčkou
(Smažené nudličky z filety kapra ve směsi koření)

Kuřecí maso

200g
Špikované kuřecí prso na smetanovém špenátě
(Kuřecí prso, slanina, špenát, česnek, smetana)
200g
Citrónové kuřecí prso s jemnou pažitkovou omáčkou
(Kuřecí prso, pažitka, citrón, bílé víno)
200g
Hermelín v kuřecích prsíčkách
(Kuřecí prsa, hermelín, smetana)
200g
Kuřecí řízečky v sezamu
(Kuřecí prsa v trojobalu se sezamem)

Poloviční porce účtujeme 70% z ceny.

        Vepřové maso

300g
Marinovaná vepřová krkovička 
s opečenou slaninkou a cibulkou
(Marinovaná V.krkovice, cibule, slanina, podávané na prkénku)
250g
Vepřový řízek
(V.maso smažené v trojobalu)
200g
Špalíčky z vepřové panenky v prosciuttu a barevném pepři
(V.panenka, prosciutto, barevný pepř, jemná pepřová omáčka)
200g
Panenka v košilce z anglické slaniny na zelených fazolkách
(V.panenka, slanina, zelené fazolky, pepřová omáčka)
200g
Grilovaná panenka na máslové kukuřici s červenou cibulkou
(V.panenka, kukuřičné zrno, červená cibule, máslo)

    Hovězí maso  a  steaky

400g
Hovězí steak s grilovanou zeleninou
(H.svíčková, kukuřičný klas, paprika, rajčata, č.cibule, lilek)
300g
Argentinská roštěná s restovanou cibulkou a česnekem
(Argentinský vysoký roštěnec, červená cibule, česnek)
250g
Hovězí steak s liškami a restovanou slaninou
(H.svíčková, lišky, slanina)
150g
Tatarský biftek
(H.svíčková, připravováno za syrova jen na přání hosta)

     Omáčky ke steakům

Jemná smetanová s liškami
Pepřová
Pikantní s papričkama

    Bezmasá Jídla

120g
Smažený sýr
100g
Smažený hermelín
300g
Grilovaná zelenina s kozím sýrem a opečenou bagetkou
(Lilek, kuk.klas, rajčata, okurky, č.paprika, šalotka)

    Domácí nočky

300g
Se špenátem a kuřecím masem
(Nočky, listový špenát, K.prsa, parmezán, česnek, smetana)
S opečenou slaninkou a liškami
(Nočky, slanina, lišky, smetana, eidam)
S vepřovou panenkou a čerstvými rajčaty
(Nočky, v.panenka, rajčata, feferony, smetana, parmezán)

    Dezerty

Lívanečky s višňovou omáčkou a šlehačkou
Bramborové placky s lesním ovocem a zakysanou smetanou
Zmrzlinový pohár s lesním ovocem
Pečené švestky v karamelu s mandlemi 

    Saláty

Míchaný zeleninový salát
(okurky, rajčata, paprika, ledový salát, olivový olej, balsamico)
Zeleninový salát s kuřecími řízečky v sezamu
(okurky, rajčata, paprika, ledový salát,
kuřecí prsa, eidam, jogurtový dressing)
Caesar salát
(Směs salátů, k.prsa, bylinkové krutony, dressing caesar)
Řecký salát
(rajčata, okurky, paprika, balkánský sýr, šalotka,
olivy, olivový olej, balsamico)
Šopský salát
(rajčata, okurky, paprika, balkánský sýr, olivový olej, balsamico)
Salát s rajčátky, mozzarellou, a opečeným prosciuttem
(směs salátů, rajčata, mozzarella, prosciutto, bylinkové
 krutony, francouzský dressing)

    Přílohy

200g
Vařené brambory s máslem a petrželkou
Restované brambůrky s cibulkou a česnekem
Bylinkové brambory se zakysanou smetanou
Pečená brambora se zakysanou smetanou a sýrem
Letní bramborový salát
Domácí bramboráčky
Americké brambory
Hranolky
Fazolky se slaninou
50g
Tatarská omáčka
Kečup
Brusinky

Informace o alergenech získáte u obsluhy naší restaurace

Napište nám

Vaše jméno*

Váš email*

Předmět

Vaše zpráva